ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ
" ΦΙΛΩΝΑ" 

 
pol.2003-11.jpg

 Από τη βράβευση των πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Σχολείων - Ωδείων 2003

 

      Ο  Διαγωνισμός Βράβευσης «Πνευματικών και Πολιτιστικών Δημιουργιών» Σχολείων-Ωδείων  αφορά εκπαιδευτικούς  Εσωτερικού, Κύπρου και απόδημου Ελληνισμού, οι οποίοι ασχολούνται με τη συγγραφή, με τη  δημιουργία  καλλιτεχνικών και πολιτιστικών δημιουργιών τόσο στον εκπαιδευτικό χώρο, ολοκληρώνοντας την προσωπικότητα του μαθητή, όσο  και στον ευρύτερο παιδαγωγικό - καλλιτεχνικό χώρο. 

Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος  Εκπαιδευτικοί  εν ενεργεία ή  μη, της Ελλάδας της Κύπρου  και των παροικιών του  εξωτερικού.

Η πρόσκληση του "ΦΙΛΩΝΑ" στον εκπαιδευτικό και η αποδοχή της θα συμβάλει στην  ανάπτυξη  του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΔΥΚΤΙΟΥ "ΦΙΛΩΝΑ" μέσω του οποίου θα τροφοδοτούνται τα "Εκπαιδευτικά  Πάρκα" . Κάθε εκπαιδευτικό Πάρκο  θα κρύβει μέσα του Κυψέλες Πολιτισμού στις οποίες  θα φωλιάζει η δουλειά ατόμων ή ομάδων  τα οποία  επάξια δραστηριοποιήθηκαν σε ανάλογους τομείς.

Περισσότερα για το ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ  ΔΙΚΤΥΟ "ΦΙΛΩΝΑ"   και τη συμβολή του στο περιβάλλον που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε γύρω μας   (διαβάστε)

*ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ-ΩΔΕΙΩΝ

 Ονοματεπώνυμο εκπαιδευτικού ………………………………….

 ΄Ονομα, Δ/νση  Σχολείου ή Ωδείου……………………………………..

 Δ/νση  κατοικίας   (οδός, αριθμός τ.κ.) ………………………………….

 Τηλέφωνο (σταθερό – κινητό)   Fax (αν υπάρχει)   και  e-mail

 Προσωπικές δραστηριότητες  σε τίτλους……………………………………

 Δραστηριότητες σε σχέση με τους  μαθητές και το Σχολείο σε  τίτλους……

Ονόματα  μαθητών οι οποίοι συνεργάστηκαν, συναδέλφων και –προαιρετικά- μελών Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων  και αξιόλογων φορέων (δημοσίων ή ιδιωτικών) που βοήθησαν στην επίτευξη του έργου.

                                                      Περιοχή ………..   ημερομηνία ………..

  Αποδέχομαι τους όρους του διαγωνισμού                    

  Ονοματεπώνυμο……………………


Είσοδος Μελών

mail.google 3
Ιουλ 2542

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ Φώς στο σκοτάδι, που χαρίζει την ελπίδα, 'Ιριδας χρώματα ξεχύνονται εμπρός σου, Λάμψεις ουράνιες που τρέφουν την πατρίδα, Ωραίου και Αληθινού Ναός όπου Νούς σε προσκύνημα κερί ανάβει Aγάπης, Κάλλους, Πνεύματος. Σε αντάρας πέλαγα, σύ, ω!… Περισσότερα
Οδυσσέας Ελύτης
Μαρ 2326

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ

OΔΥΣΣΕΑΣ ΕΛΥΤΗΣ Νεανικά χρόνια Ο Οδυσσέας Ελύτης γεννήθηκε στις 2 Νοεμβρίου του 1911 στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ήταν το τελευταίο από τα έξι παιδιά του Παναγιώτη Αλεπουδέλλη και της Μαρίας Βρανά. Ο πατέρας του καταγόταν από τον συνοικισμό Καλαμιάρης της… Περισσότερα
Κωστής Παλαμάς
Μαρ 2011

ΚΩΣΤΗΣ ΠΑΛΑΜΑΣ

Έλληνας ποιητής, δοκιμιογράφος, κριτικός λογοτεχνίας, διηγηματογράφος και θεατρικός συγγραφέας, από τις σπουδαιότερες πνευματικές φυσιογνωμίες του νέου Ελληνισμού. Αποτέλεσε κεντρική μορφή της λογοτεχνικής «γενιάς του 1880» και της αποκαλούμενης «Νέας… Περισσότερα